در حال بارگذاری ...
شنبه 14 تیر 1399
  • فراخوان جهت متقاضیان تدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت حق التدریس

دعوت به همکاری

فراخوان جهت متقاضیان تدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت حق التدریس برای نیمسال اول سالتحصیلی 1400-1399

فراخوان ثبت نام و دعوت به همکاری متقاضیان تدریس در دانشکده فنی و حرفه ای میانه  بصورت حق التدریس  با هدف جذب مدرسان کارآمد و بومی  از 25 خرداد ماه لغایت 15 تیر اعلام می شود.

دانشگاه فنی و حرفه ای  از واجدان شرایط تدریس در دانشکده فنی و حرفه ای میانه زیر نظر این دانشگاه دعوت به ثبت نام و همکاری می نماید. متقاضیان محترم می توانند مدارک خود اعم از(مدرک تحصیلی،سوابق علمی و پژوهش،سوابق تدریس) را جهت ثبت نام به آدرس اینترنتی daneshkade.f.h.miyaneh@gmail.com  ارسال نمایند. افراد واجد شرایط مندرج در متن اطلاعیه پس از بررسی صلاحیت علمی تدریس و استعلامات گزینش بصورت حق التدریس جذب خواهند شد. اولویت جذب با فارغ التحصیلان در دانشگاه های دولتی،افراد غیرشاغل و دارای روزمه علمی بهتر می باشد. لازم به ذکر است از پذیرش مدارک افراد بازنشسته و بالای 50 سال معذور خواهیم بود.

نام رشته

دارا بودن مدرک