در حال بارگذاری ...
جمعه 13 تیر 1399
  • ثبت نام شرکت در آزمون دوره های کاردانی دانشگاه فنی و حرفه ای آغاز شد

به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی سال 1399 می‌رساند که ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون به صورت اینترنتی از روز یک‌شنبه مورخ 99/03/11 آغاز و تا روز یکشنبه مورخ 99/03/18 ادامه خواهد یافت.

بر این اساس ضرورت دارد که همه متقاضیان در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی:  www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است دانشکدهدولتی  فنی و حرفه ای میانه در رشته های متالوژی،مکانیک خودرو و کامپیوتر- نرم افزار در مقطع کاردانی و در رشته های مکانیک خودرو،حسابداری و کامپیوتر-نرم افزار در مقطع کارشناسی ناپیوسته از طریق آزمون سراسری دانشجو پذیرش می نماید.